IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play

Haal alles uit je herinneringen met IXXI Play

Voorkom vergeten foto’s in je filmrol. Haal alles uit je herinneringen met ons foto-abonnement, IXXI Play.

 • 10 foto's per maand, of om de maand
 • Het IXXI fotoboek en fotoblokje cadeau
 • Al je IXXI Play-bestellingen worden gratis bezorgd
Start met IXXI Play
v.a. €9,99/maand
 1. Pick

  Kies elke maand (of om de maand) je 10 favoriete foto's en krijg ze gratis thuisbezorgd.

 2. Click

  Klik je fotokaarten aan de muur of in je gratis foto-accessoires; het IXXI fotoboek of het IXXI fotoblokje.

 3. Play

  Speel met je foto's van je blokje naar de muur, of toch in het fotoboek. It's your picture playground.

Waarom IXXI Play?

Geniet ook van de kleine momenten

Laat je dagelijkse geluksmomentjes niet hangen in je filmrol, maar geef ze een prominente plek op je muur of in je interieur. Van filmrol naar hoofdrol!

IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
IXXI Play
Keep playing

Eindeloos creatief met je foto's

Maak van je foto's een prachtige collage, bewaar ze in ons fotoboek of display ze in ons fotoblokje. Met ons modulaire systeem kun je eindeloos creatief zijn. It's your picture playground.

"Duidelijke communicatie, snelle service, mooie foto's en super snelle en vriendelijke klantenservice. Ik ben vaste klant vanaf nu!"

Wat krijg je?

Alles om je foto's te laten stralen

Met IXXI Play krijg je alle ingrediënten om je foto's écht te laten stralen. Aan je muur, op je dressoir of veilig opgeborgen in ons IXXI fotoboek.

IXXI Play
In een prachtige doos
IXXI fotoblokje
IXXI fotoboek
Je eigen foto's
Alle IXXI tools

Alles op een rij

We hebben de meest gestelde vragen alvast voor je op een rij gezet. Toch nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice!

Eigenlijk heeft IXXI Play 5 simpele stappen: eerst aanmelden, en dan: Pick, Click, Switch, Repeat!
 1. Sign up. Je meld je aan als abonnee voor IXXI Play. Dit betekent dat je kiest of je elke maand of om de maand foto's wil ontvangen. Daarnaast kies je hoe je wilt betalen en op welk adres je je foto's wilt laten bezorgen. Hoera, vanaf nu krijg je een jaar lang je favoriete foto's gratis thuisbezorgd!
 2. Pick. Elke maand of om de maand ontvang je een mailtje van ons dat je weer nieuwe foto's mag uploaden en bestellen. Leuk! Tijd om door je filmrol te scrollen en je 10 favorieten te selecteren. Als je daarmee klaar bent, upload je ze in je Mijn IXXI account en klik je op bestellen. Heerlijk, nu is het alleen wachten tot je je foto's gratis thuisgestuurd krijgt!
 3. Click. Het leukste moment: je foto's zijn binnen! Met alle tools die erbij zitten kun je ze makkelijk aan je collage toevoegen, of een nieuwe collage maken. Of: je doet ze in je nieuwe IXXI fotoboek of IXXI fotoblokje. Take your pic(k), it's up to you!
 4. Play. Hangt die ene foto toch al lang in je collage, of wil je weer wat nieuws in je fotoblokje? Speel met de samenstelling van je foto's en wissel ze om of door. Daarom heet ons foto-abonnement ook IXXI Play: net als een kind in de speeltuin heen en weer gaat tussen de glijbaan, schommel en wipwap, kun jij ook onbeperkt spelen met je foto's. Hang bijvoorbeeld eerst een collage op, haal daar wat foto's uit en doe ze in je fotoboek of highlight er meteen een in het fotoblokje. Voeg toch weer wat foto's toe aan je collage, of hang je collage creatief op. En wissel dan gewoon weer door! De mogelijkheden zijn eindeloos.
 5. Repeat. En weer door! De maanden erna krijg je elke maand of om de maand weer een reminder dat je nieuwe foto's mag bestellen. Of dat er de ene maand 8 zijn en de andere 12, en de ene maand 6 erbij in je collage en de maand erop alles in je fotoboek; het kan allemaal. It's your picture playground.
Je krijgt alle bouwstenen om oneindig met je foto's te blijven spelen, namelijk:

✓ Elke maand of om de maand 10 fotokaarten van 10x10cm
✓ Genoeg ophangtools
✓ IXXI fotoboek
✓ IXXI fotoblokje
Dat kies je helemaal zelf! Je kunt kiezen of je je foto's elke maand of om de maand thuis laat sturen. Je hebt dus 2 soorten abonnementen: eentje met 6 x 10 foto's (om de maand) en eentje met 12 x 10 foto's (elke maand).
Je krijgt elke keer 10 fotokaarten thuisgestuurd. Als je een abonnement afsluit voor elke maand, krijg je in totaal dus 12 x 10 = 120 fotokaarten thuisgestuurd. Ga je voor het om de maand-abonnement? Dan zijn het 6 x 10 = 60 fotokaarten.
De fotokaarten van IXXI Play zijn 10x10cm. Het perfecte formaat voor je fotocollage, maar ook je fotoboek, fotoblokje of een fotokalender!
Je sluit een abonnement af voor een jaar, dus voor 12 maanden.
IXXI Play is een jaarabonnement. In het eerste jaar kun je niet tussentijds opzeggen. Blijf je langer abonnee? Na de eerste 12 maanden kun je wel op ieder moment opzeggen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.
Niks aan de hand! Je fototegoed blijft gewoon staan. Je kunt dus ook in die rustige maand 7 foto's bestellen, en juist de maand erna 13 vakantiekiekjes kiezen.
Jazeker! Je betaalt dan bij per foto die je extra bestelt. Hiervoor hanteren wij de prijs van een losse fotokaart.
Yes! Als je hebt gekozen voor maandelijkse fotokaarten, heb je elke maand één gratis bezorgmoment. Kies je het om de maand-abonnement, dan heb je één keer gratis thuisbezorging per twee maanden.
Met een IXXI-account kun je inloggen in Mijn IXXI. Dit is een accountomgeving waar je kunt zien hoeveel fototegoed je hebt en je je foto's kunt selecteren en bestellen. Ook kun je er je abonnement beheren en je bestelde foto's zien. Dat kan allemaal niet zonder IXXI-account, dus om je IXXI Play-abonnement te kunnen gebruiken, heb je een IXXI-account nodig.
Ja! Met IXXI Play is het blijven spelen met je foto's tot wel €75,- voordeliger dan wanneer je elke maand losse foto's zou bestellen.
Overtuigd?

Let's start playing!

v.a. €9,99/maand
IXXI Play
IXXI Playv.a. €9,99/maand